送禮精品

你正為Gifts,送禮,禮物,聖誕禮物,生日禮物,情人節禮物,過年送禮,客戶禮品傷腦筋?

 聖誕禮物

聖誕節禮物送男友或朋友什麼好呢?太貴怕付擔不多,太便宜又怕被佢覺得冇誠意,煩死人了……

不用怕,EVER Ltd. 有很多雪茄用品,梗有合他心意的!!

 

過年送禮/賀年禮物

過年送禮予長輩、客戶,太貴怕負擔不多(因平日太多人關照自己了),太便宜又怕被人家覺得冇誠意,煩死人了……我們特意為你精挑細選一系列過年送禮/賀年禮物,價錢不太貴,亦不失體面,你會不會考慮呢?

雪茄打火機/噴火槍Cigar Torch
雪茄剪刀 Cigar Cutters
雪茄套 Cigar Cases
雪茄盒/雪茄箱 Cigar Humidor
雪茄煙灰缸,Cigar Ashtrays

tag : 雪茄 , cigarcigar , 雪茄 , cigar , 雪茄 , cohiba , cigar , 雪茄 , cigar , 雪茄 , cohiba

 

本篇發表於 父親節禮物, 生日禮物, 聖誕禮物, 送禮精品, 過年送禮, 過年送禮/賀年禮物 並標籤為 , , , , , , , 。將永久鏈結加入書籤。